Criteris de qualificació, Grec

SEMINARI DE CLÀSSIQUES


CRITERIS DE QUALIFICACIÓ GREC
1r i 2n de Batxillerat
Aquests criteris d'avaluació són provisionals pendents de veure com s'implementa el nou decret d'avaluació que afecta l'avaluació final.


Els criteris de qualificació de la matèria de GREC a primer i a segon de Batxillerat figuren a la programació del curs 2020-21


La qualificació de cada avaluació vindrà determinada per:


- un 70% a partir de les proves objectives fetes a classe , més
- un 30% a partir de les fitxes , treballs i deures fets a casa.


Cada setmana hi haurà deures o fitxes que s'hauran de lliurar un dia concret.


La suma de totes les notes de la feina feta a casa determinarà el 30% de la nota de cada avaluació.
D'aquesta forma es vol potenciar el treball autònom diari, i quantificar el progrès de l'alumnat.


- A primer de batxillerat el treball fet a casa és més dirigit, és a dir, han de omplir gairebé setmanalment una fitxa amb el material de suport del seu llibre de text, o amb activitats a partir del treball a classe.
- A segon de batxillerat els alumnes treballen a casa de manera més autònoma; traduccions i qüestions sobre el text molt semblants a les de la prova de les PAU.
- Han de llegir uns cant de la Ilíada i de l'Odissea i presentar un treball amb les respostes d'un qüestionari proposat.
- Per últim, assistiran a la representació en el tercer trimestre d'una tragèdia grega, la que anualment representen al camp de Mart organitzada pel Teatre greco-llatí, i elaboraran un treball dirigit amb un qüestionari proposat sobre la tragèdia que han vist representada.


RECUPERACIÓ.


La matèria de grec tant a primer com a segon de batxillerat, es avaluació contínua, cada trimestre aprovat supera l’anterior.
Si cap de les tres avaluacions s’han superat, els alumnes tenen possibilitat de presentar-se al juny, en primer de batx o al maig en segon de batx, a l’examen de Suficiència per superar la matèria.


PUJAR NOTA


Els alumnes tenen possibilitat de pujar la nota final de la matèria com a màxim un punt de la nota final amb algun treball programat al final de la tercera avaluació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2023-2024. 2n Batxillerat. Criteris de qualificació. Llengües i cultures Llatina i Grega.

Criteris qualificació 2n bat Llengües i cultures Llatines i Gregues

Criteris de qualificació 1r Grec